Bir saat önce satın aldıkları araçla kaza yaptılar

Gaziantep'te üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Olay sonrası açıklama yapan kazazedelerden birinin bir saat önce devrini aldıkları araçla kaza yaptıklarını ve aracın ağır hasar aldığını söylemesi ise dikkat çekti.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi Sabahat Göğüş Caddesi ile Muammer Aksoy Bulvarı kesişimin de kaza meydana geldi.

İddiaya göre, Okan A. idaresindeki 33 ALH 091 plakalı araç ve Muhammet Fatih A. kontrolündeki 01 AGB 079 plakalı otomobil ile Vakkas B. idaresindeki 27 AH 404 plakalı araç kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle araçların ikisi hurdaya dönerken sürücülerden Vakkas B. yaralandı.

Yaralı sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Edessa TV Haber Merkezi

31 Mar 2023 - 11:19 - Asayiş

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.