Hayali hasta girişi yapan hastanelere operasyon

Hayali hasta girişi yapan hastanelere operasyon

Şanlıurfa'da hayali hasta girişi yapıp tedavi etmiş gibi gösteren özel hastanelere yönelik düzenlenen operasyonda aralarında doktorların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hayali hasta girişi yapıp tedavi etmiş gibi göstererek devleti dolandıran özel hastanelere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında hastane yöneticileri ve doktorların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü ‘nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

23 Mar 2019 - 12:11 - Asayiş

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.