Karaköprü'de korkutan yangın

Şanlıurfa’da bir apartmanın 6. katında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden olurken, 2 kişinin ise dumandan etkilendiği belirtildi.

Karaköprü'de korkutan yangın
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde; 6 Katlı bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Mesken yangını, öglen saatlerinde Karaköprü ilçesi Balıkayağı bulvarında bir apartmanda meydana geldi.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın bir binanın 6. katında meydana geldi. Evden çıkan dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden ekipler, soğutma çalışmalarına başladı. Dumandan etkilenen 2 kişi ise olay yerinde hazır bulunan 112 Ambulansında tedavi edildi. Yangının çıkış nedeni araştırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edessa TV Haber Merkezi

22 Ağu 2022 - 16:22 - Asayiş

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.