Oyalanır gibi yaptı, bakır kabloları çaldı!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hırsız, bakır kabloların yanında oturup oyalanır gibi yaparak, kabloları çaldı. O, anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Mevlana Celaleddin-i Rumi Bulvarında bulunan bir elektrikçi dükkânında hırsızlık meydana geldi.

Alınan bilgilere göre bir elektrikçi dükkânı önünde bulunan su kuyuları trafoları için kullanılan bakır kabloyu gözüne kestiren hırsız, kısa sürede kopardığı kabloyu çalarak kayıplara karıştı.

Görüntülerde kabloların yanına yaklaşan bir kişi, kabloların yanında oturup oyalanır gibi yapıyor. O esnada da yanında getirdiği keskin aletle kabloyu kopardığı görülüyor. Daha sonra kopardığı kablo ile olay yerinden uzaklaşıyor.

işyeri sahibi Ali Örgün yaptığı açıklamada hırsızın 80 bin TL kendisine zarar verdiğini belirterek polisin bir an önce hırsızı bulup gerekli cezayı vermesini istedi.

Polis görüntülerden eşkâlini belirlediği hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Edessa TV Haber Merkezi

02 Haz 2023 - 17:42 - Asayiş

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.