Şanlıurfa'da 'tefecilik' operasyonu!

.

Son dönemlerde vatandaşlardan gelen şikayetler ve basında yer alan haberler üzerine Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “tefecilik” yapan şahıslara yönelik olarak başlatılan kapsamlı soruşturmalar çerçevesinde, farklı tarihlerde 5 ayrı olayı gerçekleştirerek “tefecilik” suçunu işledikleri tespit edilen ve aralarında bir kamu görevlisinin de bulunduğu K.Ş., D.D., B.T., M.Ş. ve bunlarla irtibatlı olduğu anlaşılan F.K. gözaltına alındı. Bir şüphelinin de yakalanması için çalışmalara devam ediliyo.

Gözaltına alınanların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda suç unsuru olabilecek tapu, tapu kayıtları ve senetlere incelenmek üzere el konuldu. Şüpheliler tarafından mağdur edilenlerin ifadelerinin alınmasına devam edilirken, olay hakkında tanıklarınd a bilgilerine başvuruldu.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada "Yasal çerçevede gerekli tüm tedbirleri uygulamak suretiyle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için emniyet güçlerimizle birlikte soruşturmalar kararlılıkla sürdürülecektir. Vatandaşlarımızın da duydukları, gördükleri veya mağduru oldukları olaylarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımıza ve emniyet güçlerimize bilgi vermeleri halinde, ciddi sorun haline gelen ve vatandaşlarımızın emeğini, malını, mülkünü ve tüm birikimlerini sömüren tefecilere karşı daha etkin soruşturmalar yapılabilecektir" denildi.

Edessa TV Haber Merkezi

22 Mar 2018 - 17:32 - Asayiş

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.