Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerine operasyon!

www.edessatv.com

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi’nde polis tarafından park ve bir eve düzenlenen operasyonda 100 gram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı.

Bağlar Mahallesi’nde bulunan bir parkta uyuşturucu madde kullanımı ve satışı ile ilgili alınan bir ihbarı değerlendiren polis, parka operasyon yaptı. Parkta yapılan aramada kamelyalara gizlenmiş 60 gram esrar ele geçirilirken, İ.H.K., H.O., N.B., İ.Ç. ve H.İ. gözaltına alındı. Şüphelilerden H.İ.’nin evinde yapılan aramada da 40 gram esrar ele geçirdi. Emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.İ., 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak' suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Edessa TV Haber Merkezi

08 Eyl 2017 - 09:37 - Asayiş

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.