Şanlıurfa'daki operasyonlarda 3 bin 411 torbacı yakalandı

www.edessatv.com

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, bugün bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Tipioğlu, Şanlıurfa’nın 81 vilayet içinde en çok esrar yakalanan 2’inci ili olduğunu belirterek, Şanlıurfa’da 2017 yılında 4 Bin 365 kilo esrar ele geçirildiğini söyledi. Tipioğlu, yapılan operasyonlarda 320 kilo eroinin de yakalandığını kaydetti. Asayiş uygulaması ve terörle mücadeleye de değinen Tipioğlu, 3 milyon 299 bin kişinin asayiş uygulamasından geçtiğini belirtti.

Şanlıurfa’nın 81 vilayet arasında en çok esrar yakalanan 2’nci ili olduğunu belirtten Tipioğlu, Şanlıurfa’da 2017 yılı içerisinde 4 Bin 365 kilo esrar ele geçirildiğini söyleyerek 3 bin 411 kişi hakında da yasal işlem başlatıldığını ifade etti.

Şanlıurfa’nın farklı noktalarında arama ve denetlemenin artırıldığını söyleyen Tipioğlu, 3 milyon 299 bin kişinin uygulamadan geçildiğini söyledi.

Terörle de etkin mücadele içinde olduklarını ifade eden Tipioğlu, PKK ve FETÖ terör örgütüne yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

15 Kas 2017 - 13:37 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.