Siverek-Diyarbakır Yolunda Kaza ! 7 Yaralı

Siverek-Diyarbakır Yolunda Kaza ! 7 Yaralı

Diyarbakır-Siverek karayolundaki kazaya müdahale etmek isteyen ambulansa bir araç arkadan çarptı. İlk olayda 4, ambulansın karıştığı kazada ise şoför ve ambulans aracına çarpan araçta bulunan iki kişi olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

Kaza, Diyarbakır Şanlıurfa Siverek karayolunun 50. kilometresinde meydana geldi. Tek şeritli yolda karşılıklı seyreden iki araç kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin haber vermesi ile birlikte olay yerine Diyarbakır ve Siverek’ten sağlık ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır’dan yaralılara müdahale etmek için yola çıkan ambulans, olay yerine geldikten sonra sağlık görevlileri araçtan indi. Görevlilerin yaralılara müdahalesini düşünen ambulans şoförü, yolu kapatmamak için aracın yönünü değiştirmek istedi. Diyarbakır’dan Siverek istikametine giden bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek ambulansa çarptı.

İkinci kazanın ardından bölgeye yeni ekipler sevk edildi. İlk kazada 4 kişi yaralanırken, ambulansın karıştığı kazada ise şoför ve ambulansa çarpan otomobilde bulunan 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siverek ve Diyarbakır’da ki hastanelere kaldırıldı. İlk olayda yaralanan 4 kişiden 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

26 Ağu 2018 - 09:54 - Asayiş

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.