Bakan Selçuk, Siverekli öğrenciye bilgisayar hediye etti

.

Bakan Selçuk, Siverekli öğrenciye bilgisayar hediye etti
Haber albümü için resme tıklayın

Siverek’te zor şartlar altında eğitimlerine devam edip, Üniversite kapılarını aralayan ve başarı öyküleriyle takdir toplayan öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk tarafından Dizüstü Bilgisayarla ödüllendirildiler.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başında Şanlıurfa’ya bir ziyaret gerçekleştiren Prof. Dr. Ziya Selçuk, Siverek’te zorlu yaşam şartları içinde başarılı olan öğrencilerle bir araya gelip sohbet ederek başarılarından ötürü kendilerini kutladı.

Milli Eğitim Bakan Ziya Selçuk, Siverek´te bir yandan Siverek Halk Eğitim Merkezinin açtığı ücretsiz kurslarda eğitim gören ve bir yandan da çobanlık yapıp, diğer yandan üniversite sınavlarına hazırlanan ve Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazanan Musa Keçikıran, tarlada mevsimlik işçi olarak çalışırken Adıyaman Üniversitesi Hemşirelik Fakültesini kazanan Songül Şen, Cumhuriyet Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı bölümünü kazanan Esra Kalemli, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini kazanan Gizem Uzunalan ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarih Bölümünü kazanan Keziban Çakmak’a birer Dizüstü Bilgisayar hediye etti

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü makam odasında başarılı öğrencilerin ailelerine Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un selamını ve başarı dileklerini ileterek hediye Dizüstü bilgisayarları öğrencilere ulaştırmak üzere ailelerine teslim etti.

Edessa TV Haber Merkezi

03 Eki 2018 - 16:43 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.