Büyükşehir'den eğitime destek

.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince başlatılan "Şanlıurfa Büyükşehirle Okuyor" projesi kapsamında hazırlanan 400 bin kaynak kitabın dağıtılması amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında hazırlanan kaynak kitapların dağıtımı için Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Açar ile Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, hazırlanan protokolü imzaladı.

İmza töreninin ardından konuşan Açar, belediye olarak eğitime olan desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Açar, ayrıca proje kapsamında ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik şiir, kompozisyon ve resim yarışması düzenleyeceklerini de ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Turan ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Edessa TV Haber Merkezi

10 Şub 2018 - 14:42 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.