Büyükşehir'den Suruçlu öğrencilere kitap dağıtımı

.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan 5 bin adet konu anlatımlı soru bankası kitapları Suruç'taki öğrencilere dağıtıldı.

Şanlıurfa'da eğitime yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 8. sınıf öğrencileri için hazırladığı konu anlatımlı soru bankası kitaplarını dağıtmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kitaplar Suruç Vali Ziya Çöker Ortaokulunda düzenlenen törende öğrencilere kitap dağıtıldı. Törene: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Gencer, Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

Şanlıurfa'daki öğrencilerin eğitimine önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Gencer, 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan konu anlatımlı kitap dağıttıklarını söyledi.

Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu, ise eğitime yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Gencer, Suruç Kaymakamı ve Suruç Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu ile okul yöneticileri tarafından öğrencilere kitap, tişört, futbol ve basketbol topu dağıtıldı.


Edessa TV Haber Merkezi

03 Oca 2018 - 09:27 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.