Büyükşehir'in eğitim desteği sürüyor

.

Büyükşehir'in eğitim desteği sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte her öğretim yılı döneminde yaptığı kırtasiye yardımlarına bu yıl da devam ediyor. Kırtasiye malzemesinin bulunduğu setleri Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi dağıttı.

Eğitime her alanda destek veren Büyükşehir Belediyesi, 2018 - 2019 eğitim öğretim yılında da öğrencilere kırtasiye malzemesi setlerini dağıtmayı unutmadı. Bu kapsamda Başkan Nihat Çiftçi, Eyyübiye İlçesinde bulunan Dr. Cavit Özyeğin Anaokulu ve Ortaokulu, Bilim Anaokulu ve Ortaokulundaki yarınların teminatı olan çocuklara kırtasiye malzemelerini dağıtarak çocuklarla sohbet etti. Çocuklara eğitimin önemini anlatan Başkan Çiftçi, çocuklarla fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

Edessa TV Haber Merkezi

24 Eyl 2018 - 15:07 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.