Eğitim Gönüllülerinden öğrencilere kırtasiye desteği

.

“Kitap Seni Alır Götürür” söylemiyle yola çıkan eğitim gönüllüleri, Eyyübiye’ye bağlı Sağlık Köyündeki Sağlık İlkokulundaki öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Programa Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Eyyübiye Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Eyyübiye Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Karakuş ve D&R Kurumsal İletişim Yöneticisi Nihan Oral katıldılar.

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan Öğrencilere dağıtılan çantaların ardından öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirdiler. Öğretmenlerle kısa bir tanışmadan sonra söze başlayan Vali Yardımcısı Bahadır Güneş konuşmasında “Bu çocukların vatana millete yararlı birer birey haline gelmesi için sizlere ihtiyacı var. Sırtınıza yüklenen sorumluluğun farkına bir kez daha vararak her zaman daha iyiyi hedeflemenizi arzuluyoruz. D&R firmasının böyle bir sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olduğu için de teşekkür ediyorum. Umarım bu proje gelecekteki birçok projenin habercisi konumunda olur.’’ Dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ise yaptığı konuşmada Öğretmenlere başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileyerek, devamında şunları söyledi “Öğretmenlerin, öğrencilerinin başarılı olmalarındaki etkisi %80’dir. Geri kalan %20’lik kısmın sorumluluğu ise bizlerin üzerinde. Biz elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Dolayısıyla 4 duvarı ve damı olmayan bir yerde bile öğrencilerini geleceğe hazırlayabilecek azimde öğretmenler arzuluyoruz. Bu zor şartlarda, bütün imkansızlıklar içinde iyi işler başardığınızı görüyoruz. Tüm okullarımızı ziyaret edemesek de farkındayız. Son olarak Milli Eğitim Müdürlüğümüzü eviniz olarak görmenizi istiyoruz. Karşılaştığınız problemlerde, her hangi bir projeniz olduğunda veya herhangi bir isteğiniz olursa evinizin kapısı size her daim açıktır.”

D&R Kurumsal İletişim Yöneticisi Nihan Oral ise; “D&R olarak bu proje sayesinde Şanlıurfa’ya gelip burada sizlerle tanışma fırsatı bulduğumuza çok sevindik. Sayın Vali Yardımcım Bahadır Güneş, Sayın İl Milli Eğitim Müdürüm Şerafettin Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürüm Ahmet Demir aracılığıyla buradaki eğitime yapacağımız desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Elimizden geldiğince bu bölgede proje düzenlenmesi için gayretlerimizi sürdüreceğiz.” diyerek toplantıya katılan öğretmenlerimize kitap hediye ettiler.

Okul önünde çekilen hatıra fotoğrafı ve hediyeleşmenin ardından program sonlandırıldı.

Edessa TV Haber Merkezi

02 Eki 2018 - 10:28 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.