Eyyübiye HEM ilk yılında iki kupa aldı

.

Eyyübiye HEM ilk yılında iki kupa aldı
Eyyübiye HEM ilk yılında iki kupa aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, ilk yılında iki birincilik kupası aldı.

Eyyübiye HEM Gençlik Spor Kulübü, Halk oyunları İlk Kulüpler Yarışması’nda “Büyükler Otantik Dalı” ve “Gençler Sahneleme Dalı” olmak üzere iki dalda birinci oldu.

Ekipler, kazandıkları bu birinciliklerle 29-30 Mart tarihleri arasında Adıyaman’da yapılacak olan iller yarışmasında Urfa’yı temsil etmeye hak kazandı.

Kupa sevincini Demir ile paylaştılar.

Kazandıkları kupalar ile Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Taş eşliğinde Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir’i ziyaret eden Halk Oyunları Ekibi, Demir ile birincilik sevincini paylaştı. Eyyübiye HEM Gençlik Spor Kulübü’nü yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Demir, buraya kadar gelmiş olmalarının zaten büyük bir şey olduğunu söyleyerek, Adıyaman’da gerçekleştirilecek olan yarışmadan da başarılı ile dönmelerinin sevinçlerini ikiye katlayacağını belirtti. Demir “Elbette ki bu tür sosyal aktiviteler bizim hem derslerimize hem de sosyalleşmemize olumlu etki ediyor. Folklor bizim milli kültürümüz, geleneğimizdir. Bu anlamda ben sizin size ve hocamıza teşekkür ediyorum. Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi’ni de ilk yılında böyle bir başarıya imza attığı için tebrik ediyorum” diye konuştu.

Edessa TV Haber Merkezi

09 Mar 2018 - 15:33 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.