İl Milli Eğitim Müdürü Turan, öğrencilerle bir araya geldi

www.edessatv.com

İl Milli Eğitim Müdürü Turan, öğrencilerle bir araya geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Bulduğu her fırsatta okul ziyaretlerinde bulunup öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer ile birlikte son olarak Haliliye ilçesinde bulunan Şanlıurfa Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretin büyük bölümünü Özel Eğitim öğrencilerine ayıran Turan, öğrencilerle bol bol sohbet edip, İl Milli Müdürü sıfatından sıyrılarak, kalplerine dokunarak güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ın elinden aldıkları tabletin vermiş olduğu mutluluk gözlerinden okunan öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’la samimi dakikalar yaşadılar.

Okulun sorunları hakkında okul idarecilerinden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelip tanışma fırsatı buldu.

Okul Öğretmenleriyle yaptığı sohbette heyecanlı öğretmenlere ihtiyaçları olduğunu belirten Turan, ancak heyecanla, istekle, fedekarlıkla iyi bir öğretmen olup kaliteli bir eğitimle, kaliteli öğrenciler yetiştirip topluma faydalı olacaklarını söyledi.

Eğitimde kaliteyi artıracak en büyük etkenin öğretmenler olduğuna değinen Turan, kendilerinden en az dört yıl burada kalmalarını istedi.

Ziyaretin sonunda öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektiren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, öğrencilerin büyük coşku ve sevgi gösterisiyle okuldan ayrıldı.

18 Eki 2017 - 13:09 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.