İl Milli Eğitim Müdürü Turan, yapımı tamamlanan okulu ziyaret etti

www.edessatv.com

İl Milli Eğitim Müdürü Turan, yapımı tamamlanan okulu ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, yapımı tamamlanıp, eğitim-öğretime başlayan Eyyübiye ilçesindeki Atatürk Anadolu Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Buhara Anadolu Lisesi ve Şehit Abdulkadir Oğuz Anadolu İmam Hatip Liselerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ile birlikte yaptığı okul ziyaretlerinde sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, okul idarecileriyle birlikte okulları gezerek, eksiklikleri yerinde görerek idarecilerden okullarla ilgili bilgi aldı.

Okul ziyaretleri sırasında öğretmenlerle de tanışma fırsatı bulan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, öğretmenlerden fedekarlıktan kaçınmadan, ilk günkü heyecanla çalışmalarını, kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini yerine getirirken yetiştirecekleri her öğrencinin geleceğimiz olduğunu unutmamalarını istedi.

Eğitim-Öğretime yeni katılan okullarla öğrencilere daha kaliteli ortamlarda eğitim sunma gayretinde olduklarını belirten Turan Şanlıurfa’nın, Şanlıurfalı öğrencilerin bunu hak ettiğini söyledi.

03 Kas 2017 - 10:15 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.