İlçe Müdürleri ve Antrenörlerle istişare toplantısı

.

İlçe Müdürleri ve Antrenörlerle istişare toplantısı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, İlçe Müdürleri ve Antrenörlerle istişare toplantısı yaptı.

Gerçekleştirilen toplantıda Şube Müdürleri, Murat Önen, Nurullah Süzen ve Murat Bağış hazır bulundu.

Kurumun genel durumunun konuşulduğu toplantıda İlçe müdürleri ve Antrenörler yaşadıkları sorun ve problemlere değinirken ortak çözüm yolları arandı. Şanlıurfa’da ki sporun ve sporcunun durumunun da değerlendirildiği toplantıda sporcu sayısının her geçen gün arttığını ve sporcuların başarılarında da artış olduğu belirtildi.

KEŞKÜŞ, “HER AY BİR İLÇEMİZDE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

İl Müdürü Hakan Keşküş, toplantıda alınan kararla her ay bir ilçeye giderek istişare toplantısı gerçekleştireceklerini ve sorunları yerinde görüp tespit edeceklerini söyledi.

Şanlıurfa’ya sporu kazandırma ve yetiştirme noktasında iyi durumda olduklarını aktaran İl Müdürü Keşküş, “Şanlıurfa olarak sporcu yetiştirme noktasında güzel bir noktadayız tabi ki bu yeterli değil antrenör arkadaşlarımız en iyisini yapmak, en iyi sporcuyu yetiştirmek için canla başla çalışıyor. Sadece il bazında değil ilçelerde de aktif çalışan bir kadromuz var. Bugün aldığımız kararla artık her ay bir ilçemize giderek oradaki sorunları yerinde tespit edip göreceğiz. İlk durağımız ise Bozova ilçemiz olacak tüm çalışma ekibime çalışmalarından ötürü ve toplantıya katılmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Edessa TV Haber Merkezi

09 Mar 2018 - 14:36 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.