Mobil Gençlik Merkezi Şanlıurfa'da

www.edessatv.com

Mobil Gençlik Merkezi Şanlıurfa'da
Mobil Gençlik Merkezi Şanlıurfa'da
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, Şanlıurfa Gençlik Spor Derneği tarafından yürütülen "Mobil Gençlik Merkezi" Projesi kapsamında Şanlıurfalı öğrencilere yönelik sportif etkinlikler düzenleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen proje Şanlıurfa genelinde ilçelere kadar götürülmesi planlanıyor. Projenin Şanlıurfa ayağının tanıtımı ise Süleymaniye Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Okul bahçesinde düzenlenen programda, öğrenciler güzel vakit geçirerek gönüllerince eğlendi.

"Mobil Gençlik Merkezi Projesi" kapsamında 14-29 yaş arasındaki gençler, 15 ayrı branşta faaliyette bulunuyor. Proje ile boks, okçuluk, voleybol, sokak tenisi, masa tenisi, mini golf, satranç, hat sanatı, langırt, basketbol, futbol, voleybol, halk oyunları, matrak ve çocuk oyunları gibi etkinliklerin gençlerle buluşturuluyor.

“HER ÇOCUĞUMUZA ULAŞACAĞIZ”

Mobil Gençlik Merkezi projeleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca sunulan sportif ve kültürel hizmetlerden yararlanma imkânı bulamayan ya da yeterince yararlanamayan gençlere bu hizmetlerin yerinde sunulması amaçlandığını belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Mobil Gençlik Merkezinin Şanlıurfa’da ki her çocuğa ulaştırılacağını vurguladı.

Şanlıurfa genelinde 13 Gençlik Merkeziyle hizmet verdiklerini aktaran İl Müdürü Keşküş, “Şanlıurfa genelinde 13 Gençlik Merkezimiz bulunmakta birçok gencimiz bu gençlik merkezlerimizden faydalanıyor. Fakat kırsal kesimlerdeki gençlerimiz Gençlik Merkezlerimizden birçok sebepten dolayı faydalanamıyor. Bakanlığımız tarafından desteklenen Mobil Gençlik Merkezi kırsaldaki gençlerimiz için yola çıktı. Mobil Gençlik Merkezi Şanlıurfa’da her çocuğun ayağına gidecek inşallah” ifadelerini kullandı.

06 Kas 2017 - 12:34 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.