Öğrenciler sınavda, aileleri dışarıda ter döküyor

.

Şanlıurfa’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için adaylar sınıflarda ter dökerken, aileler ise dışarıda heyecanla bekliyor.

Üniversite Adayları İçeride, Aileler İse Dışarıda Ter Döktü, System.String[] Şanlıurfa'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için adaylar sınıflarda ter dökerken, aileler ise dışarıda heyecanla bekliyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bu sene ilki yapılan YKS, tüm ülkede olduğu gibi Şanlıurfa'da da saat 10.15'de başladı. Binlerce aday YKS'nin ilk ayağı olan Temel Yeterlilik Testi'ne girdi. Saat 10.00'da okulların kapıları kapatılırken, aileler de dışarıda heyecanlı bir bekleyişe başladı. Sınav sebebiyle çok heyecanlı olduğunu ifade eden aileler, çocuklarına başarılar diledi.

135 dakika sürecek olan TYT'nin ardından adaylar, yarın da saat 10.15'te düzenlenecek Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavında ter dökecek. Yabancı Dil Testi (YDT) sınavı ise yarın saat 15.45'te yapılacak.

Edessa TV Haber Merkezi

30 Haz 2018 - 12:19 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.