Öğretmenler ile öğrencileri, masa ve sıraları boyadı

.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine 40 kilometre uzaklıkta bulunan ilk ve ortaokuldaki tüm sıra ve masalar, öğretmenler, öğrencileri ve veliler tarafından tamir ederek, farklı renklere boyandı.

Okulda değerler eğitimi kapsamında ‘Devlet malını koruma’ bilincini öğrencilere yerleştirmek amacıyla hazırlana proje kapsamında okulda zarar gören, eskiyen sıra ve masalar önce okul bahçesine taşındı. Burada öğretenler, öğrenciler ve velilerin de desteği ile bakımdan geçirilen sıra ve masalar, farklı renklere boyandı.

İleri Ortaokulu Müdürü Umut Çakmak, "Gerçekten de olumlu ve güzel bir çalışma oldu. Hem öğrencilerimiz bu konuda bilinçleniyor ve hem de eskiyen sıra ve masalarımızı onarıp boyadık" diye konuştu. 7. Sınıfta okuyan Nebiye Akgeyik ise, "Bugün okulumuzda değerler eğitimi kapsamında Müdürümüz, öğretmenlerimiz, öğrenci arkadaşlarımız ve velilerimizle beraber eskiyen sıralarımızı tamir ettik ve boyadık. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla, daha iyi bir eğitim almak için, sıralarımızı boyadık. Sıra ve masalarımızı kullanışlı bir hale getirdik. Devlet malını kuruma esasına uygun davrandık" dedi.

Okulunun içi ve dışını da boyamak istediklerini belirten Akgeyik, boyaların temin edilmesi halinde imece usulü yöntem ile boyama işini tamamlayacaklarını kaydetti.

Edessa TV Haber Merkezi

01 Oca 2018 - 07:59 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.