Rektör Taşaltın, liseli öğrencilerle bir araya geldi

.

Rektör Taşaltın, liseli öğrencilerle bir araya geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa Özel Erkan Teknik Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Erkan Teknik Lisesi konferans salonunda düzenlenen söyleşi programında lise öğrencilerine hitap eden Rektör Taşaltın, öğrencilere kendilerine güvenmelerini ve çok çalışmalarını öğütledi.

Japonların, 2. Dünya savaşından sonra atom bombasının atıldığı Hiroşima bölgesine her yıl öğrencileri götürdüğünü dile getiren Rektör Taşaltın; “Japonlar öğrencilere şunu diyor, ‘Eğer iyi çalışmaz, bilgi ile donanmazsanız size böyle bombalar atılır. Çok okuyacaksınız. Tamamen bilgi ile donanacaksınız’ bizler de ilerlemek istiyorsak bunun yolunun eğitimden geçtiğini unutmayalım. Bir başkası gelip ülkemizi kalkındırmaz. Bizim refah seviyemizin yükselmesi için bilgi ile donanmamız gerekiyor. Bunun için çok uygun yaşlardasınız. Zamanınızı bilime, bilgiye ayırın” dedi.

Yaklaşık bir saat süren söyleşi sonunda öğrenciler tarafından hazırlanan ve üzerinde Ramazan Taşaltın yazılı olan tablo Rektöre hediye edildi.

Programın sonunda Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, okuldaki sınıfları tek tek dolaşarak okul kurucu temsilcisi Mehmet Ramazan Kurul’dan okulla ilgili bilgiler aldı. Taşaltın’a okul idaresi öğretmenleri de eşlik ettiler.

Edessa TV Haber Merkezi

05 Oca 2018 - 13:56 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.