Siverek'te öğrencilerin 3 dileği gerçekleşti

.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Okulların çatısını gönüllü olarak onaran Dünya Çocukları Derneği (DUCODER), okul öğrencilerin üç dileğini yerine getirdi.

80 öğrencinin dileklerini mektupla alan dernek yetkilileri özel bir bankanın katkılarıyla, tüm öğrencilerin dilekleri hediye kutularına koyarak gönderdi. İstanbul’dan gelen hediyeleri teslim alan dernek kurucularından Avukat Eda Erbaş, Sumaklı, Otlu, Ağalcık ve Özenpınar kırsal okullarında eğitimlerini devam eden 80 öğrenciye hediyelerini dağıttı.

Hayalini kurduğu oyuncaklara ve eşyalara kavuşan 80 öğrencinin sevinçleri yüzlerine yansıdı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Gönüllüsü Avukat Eda Erbaş, “ Türkiye’de dernek olarak eğitimde çatın olsun projemizle ilk defa Siverek’te birleştirilmiş sınıfların çatı onarımını gerçekleştirdik, bu kapsamda beş okulumuzda çalışmalar bitti. Siverek’e gelirken, onardığımız okullarda okuyan öğrencilerimizin bazı hayallerini gerçekleştirelim dedik ve bu kapsamda çocuklarımızdan üçer tane dilek yazmalarını istedik. Bu üç dileği yerine getirmek için özel bir bankada ki mesai arkadaşlarımızla bu hediyeleri aldık, aldığımız hediyeleri bugün buraya getirip dağıtımını yaptık. Gördüğüm kadarıyla çok mutlu oldular, onlar mutlu olunca bizde çok mutlu oluyoruz” dedi

Hediyeleri alan çocuklar, bu dileklerini yerine getirdikleri için dernek gönüllülerine teşekkür etti

Edessa TV Haber Merkezi

28 Ara 2017 - 14:34 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.