ŞUTSO'dan "Eyyübiye Okuyor" projesine kitap desteği

.

ŞUTSO'dan "Eyyübiye Okuyor" projesine kitap desteği
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizesi ile başlatılan “Eyyübiye Okuyor” projesine 3100 kitap ile destek verdi.

ŞUTSO, 218 okulda, yaklaşık 100 bin öğrencinin yararlanması hedeflenen, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kazanmalarına yardımcı olmak ve toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Eyyübiye Okuyor” projesine, İlköğretim ve Orta Öğretim öğrencilerine yönelik dünya klasiklerinden oluşan 3100 adet kitapla destek oldu. ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, Eyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir’i makamında ziyaret ederek kitapların teslimini gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol: “Okuma alışkanlığı, öğrencilerimizin eğitim sürecinin en temel öğesidir. Öğrencilerimiz, özgüven kazanma, iletişim ve sosyal ilişkilerde kendini ifade etme gibi yetenekleri, ancak kitap okuyarak kazanır. Bizler ŞUTSO olarak öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak adına üzerimize ne düşerse imkânlarımız ölçüsünde yapmaya hazırız” dedi.

Projeye verdiği desteklerden ötürü ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol’a teşekkür eden Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ise Proje’nin Aralık 2017 tarihi itibari ile Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 218 okulda 100 bin öğrenci ile Türkiye’nin En Büyük Kitap Okuma Projesi olarak başladığını ve projenin kısa sürede 80 bin kitaba ulaştığını ifade etti.

Gerçekleşen ziyarette Eyyübiye Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Arpag da hazır bulundu.

Edessa TV Haber Merkezi

12 Şub 2018 - 16:42 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.