Tekirdağ'dan Şanlıurfa'ya kitap yardımı

.

Tekirdağ'dan Şanlıurfa'ya kitap yardımı
Haber albümü için resme tıklayın

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ), eğitime destek amacıyla Şanlıurfa'ya kitap bağışı kampanyası düzenledi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan Ayşe Faruk Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ruhşan Karadağ'ın bir mektubu üzerine TESKİ, eğitime destek amacıyla kitap bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında ilçelerde de hizmet veren TESKİ personeli dahil olmak üzere imkanı olan personeller, evlerinde ve yakın çevrelerinde bulunan kitapları gönüllülük esasına göre topladı ve kampanyayı yürüten Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına teslim etti.

Toplanan 417 adet farklı kitap bugün araca yüklenerek Şanlıurfa'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere TESKİ Genel Müdürlüğünden yola çıktı.

"Oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz"

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, kendilerine gelen kitap talebini geri çevirmediklerini belirterek "Gelecek nesillerin bilinçli, ülkesine faydalı ve üretken birer birey olması için sosyal sorumluluk bilincindeyiz. TESKİ Genel Müdürlüğü ve bu çatı altından hizmet eden tüm arkadaşlar olarak, yapılan kampanyanın çok yerinde olduğunu ve eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilerimiz için oldukça faydalı olacağını düşünüyoruz. Kampanyaya katılan bütün arkadaşlarımıza ve kitap desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Edessa TV Haber Merkezi

15 Mar 2018 - 10:43 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.