Yazar Çelik, miniklerle buluştu

.

Yazar Çelik, miniklerle buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle eğitimci yazar Muharrem Çelik tarafından kaleme alınan ve resimlenen "Dilara'nın Öykü Dünyası" adlı kitap serisi bugün Hilvan Anaokulu öğrencilerine iki seansta anlatılıp, canlandırmalar yapıldı.

Öğrencilere kitap dağıtıldı

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut'ta katıldı. Turgut, "Anasınıf Öğrencileri Hikaye Dinliyor, Hikaye Öğreniyor" etkinliğini çok benimsediğini söyleyip, yazar Muharrem Çelik ve programı hazırlayan İl Milli Eğitim Ar-Ge üyesi Gökçe Cidir'e teşekkür etti. Çelik'te; kendilerine bu fırsatı veren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut'a teşekkür etti. Program sonunda çocuklara çeşitli kitaplar dağıtıldı.

Edessa TV Haber Merkezi

22 Şub 2018 - 12:08 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.