Şanlıurfa İl milli Eğitim'den bağımlılıkla mücadele toplantısı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sahada bağımlılıklarla mücadelede gönüllü olarak görev alan PDR öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı

Şanlıurfa İl milli Eğitim'den bağımlılıkla mücadele toplantısı
Şanlıurfa İl milli Eğitim'den bağımlılıkla mücadele toplantısı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi il müftülüğü işbirliği ile 13 ilçede “Keşkeden Önce Hayır De ” sloganı ile yapılan bağımlılıklarla mücadele önleyici eğitimler kapsamında gönüllü PDR öğretmenleri ile Karaköprü Belediyesi ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda bir araya gelindi.

Slayt gösterisi protokol konuşmaları ve proje değerlendirmesi ile devam eden programda Karaköprü Belediyesi tarafından katılımcılara 24 Kasım öğretmenler günü kapsamında teşekkür belgesi kitap ve karanfil hediye edildi.

Program sunuculuğunu AR-GE üyesi eğitimci Muharrem Çelik'in yaptığı toplantıda Belediye Başkanı Metin Baydilli Belediye olarak eğitime ve egitimciye verdiği önemi anlatarak gençlik çalışmalarını çok önemsediğini bağımlılık sorununun evrensel bir sorun olduğunu vurgulayarak Milli Eğitim Müdürlüğüne, İl müftüsüne, AR-GE biriminde çalışan öğretmenlerine teşekkür etti. İl müftüsü Ramazan Tolan eğitimlerin önemine değinerek müftülük olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.

İl Müftüsü Ramazan Tolan İl AR-GE proje koordinasyonunda önemli bir görev alan Muharrem Çelik’e ve ekibine teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerin önemine vurgu yaparak yapilan çalışmaların eğitime katkısını değindi. bağımlılık sorununun küresel bir sorun olduğu bunun için de talebin önlenmesi ve azaltılmasına yönelik çalışmaların işbirliği ile önüne geçileceğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt programın ev sahipliğinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye, proje ortağı İl Müftüsü Ramazan Tolan’a da ayrıca teşekkür etti.Program plaket ve teşekkür belgesi takdimi, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Edessa TV Haber Merkezi

22 Kas 2022 - 15:37 - Gündem

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.