Gaziantep`te saldırı

Gaziantep`te besi ciftliğine silahla saldırıldı

Olay, Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Tokdemir Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalledeki bir besi çiftliğine gelen kimliği bilirsiz kişiler, henüz belirlenemeyen nedenle üzerlerinde taşıdıkları tabancalarla Mervan Aslan, Ali Çelik ve Süleyman Aslan’a ateş edip kaçtı. Tabancalardan çıkan kurşunlara hedef olan Süleyman Aslan ve Ali Çelik olay yerinde yaşamını yitirirken, Mervan Aslan ise ağır yaralandı.

Silah seslerini duyanların ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, Mervan Aslan'ı ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Aslan, acil serviste tedaviye alındı

Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise inceleme yapıp çevredekilerin ifadelerini aldı ve şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Edessa TV Haber Merkezi

31 Eki 2016 - 15:07 - Gündem

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.