Gaziantep'te Yürek Burkan Ölüm

GAZİANTEP'te aynı odada uyurken sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen 17 yaşındaki Neriman Doğan ve kız kardeşi 15 yaşındaki İnanç Doğan öldü.

Olay, Sam Mahallesi'nde meydana geldi. Fabrika işçisi Kemal Doğan, sabah işe gitmek için uyandığında aynı odada uyuyan kızları Neriman ve İnanç'ı hareketsiz bulunca sağlık görevlilerine haber verdi.

İhbar üzerine eve gelen sağlık görevlileri kız kardeşlerin sobadan sızan karbon monoksit gazından öldüğünü belirledi. Kemal ve Emine Doğan çiftinin 1'i erkek 4 çocuklarından olan Neriman ve İnanç'ın cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

28 Oca 2017 - 14:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.