Şehit ailesinden örnek davranış

Şehit ailesinden örnek davranış

Şehit Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in ailesi 250 Suriyeli yetime iftar yemeği verdi.

2017 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde arazi taraması sırasında uçuruma yuvarlanarak şehit olan Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in ailesi Gaziantep İmkander şubesi aracılığı ile 250 Suriyeli yetime iftar yemeği verdi. İftar yemeğinin ardından Suriyeli yetimler Şehit için dua etti.

İmkander Gaziantep Şube Başkanı Sait Gökdere örnek davranışlarından dolayı şehit ailesine teşekkür ederek, “Gaziantep İmkander olarak hem Suriye hem de Gaziantep'teki yetimlere iftar veriyoruz. Yaklaşık her gün Suriye'de 3 bin aileye yemek veriyoruz. Gaziantep'te de her gün 250 yetim aileye de iftar veriyoruz. Allah razı olsun dünkü iftarımızı şehit Barış Dürel kardeşimizin ailesi verdi. Herkesten bu duyarlılığı bekliyoruz. Peygamber efendimizin bir hadisinde yetim mazlum fakir ve yoksulların olmadığı sofra iftar sofrası olamaz diyor. Bizde bu hadise aynen uymaya çalışıyoruz. Hayır severlerden yardımcı olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

İHA

18 May 2019 - 13:16 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.