Toplu açılış töreninde farklı görüntüler kameralara yansıdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış töreninde farklı görüntüler kameralarımıza yansıdı. Kalabalıktan etkilenip baygınlık geçiren çok sayıda vatandaşa sağlık ekipleri müdahale etti. Miting alanında birbirinden farklı pankartlar göze çarparken kaybolan çocuklarda için de anonslar yapıldı. Öte yandan mikrofonlarımıza konuşan vatandaşlar ise taleplerini dile getirdi.

Toplu açılış töreni için Şanlıurfa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği açılış töreni çeşitli görüntülere sahne oldu.

Açılış töreni öncesi ve sırasında; “hele bakın kim gelmiş reis gelmiş il hakkımızı geri vermeye gelmiş” gibi birbirinden farklı pankartlar açıldı.

Bazı vatandaşlar Siverek’in il olmasını isterken bazıları ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın bakan olmasını istedi.

Alanda kalabalıktan etkilenen vatandaşlara olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri müdahale etti, kaybolan çocuklar için de anonslar yapıldı.

03 Ara 2022 - 18:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.