Yanlışlıkla 'kardeşim' dediği kişiyi öldürdü, Şanlıurfa'da yakalandı!

www.edessatv.com

Adana'da öldürmek istediği şahsın yanında bulunan "kardeşim" dediği şahsı öldüren zanlıyı Adana polisi Şanlıurfa'da bir evde yakaladı. Zanlı adliyeye sevk edilirken "Bana kardeşimi öldürttüler onlarla bir gün hesaplaşacağım" diye tepki gösterdi.

Adana'da haraç meselesi yüzünden silahla vurmak istediği kişinin yanında bulunan "kardeşim" dediği arkadaşını öldüren şahıs, Şanlıurfa'da bir evde yakaladı. Adliyeye sevk edilen zanlı, "Bana kardeşimi öldürttüler onlarla bir gün hesaplaşacağım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Edinilen bilgiye göre, olay 13 Mayıs Cumartesi günü akşam saatlerinde Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, haraç meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Remzi Can Yıldırım (28), "kardeşim" dediği Zeynel Yıldız’ı tabancayla vurarak ağır yaralandı. Yıldız, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, katil zanlısı Remzi Can Yıldırım kayıplara karıştı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Yıldız, özel ekip kurdurdu

Polis, olaya karışan Serkan A., Fehmi Can K., Bilal K., Yunus Ç. ve Derviş K.'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak polis asıl zanlıyı bir türlü yakalayamadı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın talimatıyla cinayet büro bünyesinde özel bir ekip kuruldu. Kurulan ekip, 6 aydır firar olarak yaşayan katil zanlısı Remzi Can Yıldırım’ın Şanlıurfa’daki saklandığı bilgisine ulaştı.

Harekete geçen cinayet dedektifleri, Şanlıurfa’nın Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki bir evde gizlenen Remzi Can Yıldırım’ın kaçmaması için çevrede bulunan evlerin damlarına çıkarak önlem aldı. Polislerin geldiğini fark edince kaçmaya çalışan Yıldırım, evlerin damlarında bulunan polisleri görünce kaçamayacağını anlayarak teslim oldu. Adana’ya getirilerek sorgulanan Yıldırım, “Bana ateş ettiler, ben de kendimi savunmak için ateş ettim. Amacım kimseyi öldürmek değildi, bana kardeşimi öldürttüler, bunun bir gün hesabı sorulacak” dedi.

İHA

08 Kas 2017 - 08:52 - Gündem

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.