Şanlıurfalı Fotoğraf Sanatçısı Ayneli, Urfa kültürünü tanıtmaya devam ediyor

.

Şanlıurfalı Fotoğraf Sanatçısı Ayneli, Urfa kültürünü tanıtmaya devam ediyor
Şanlıurfalı Fotoğraf Sanatçısı Ayneli, Urfa kültürünü tanıtmaya devam ediyor
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfalı fotoğraf sanatçısı Murat Ayneli, Şanlıurfa'yı ve Şanlıurfa kültürünü Türkiye'nin dört bir yanında tanıtmaya devam ediyor.

Çektiği birbirinden güzel karelerle Şanlıurfa kültürünü en güzel şekilde tanıtan Ayneli, Aydın'da katıldığı 2. Uluslararası Efeler Belediyesi Fotoğraf Çalıştayı'nda Şanlıurfa'yı temsil etti. Tahir Ün küratörlüğünde Aydın milli bankası kültür merkezinde, DEQ ( DÖVME ) fotoğraf gösterimini gerçekleştiren Şanlıurfalı fotoğraf sanatçısı Ayneli, "Çok güzel geri dönüşler aldım. Urfa ve Kadim Mezopotamya topraklarının, izlerini göstermeye devam etmeye çalışıyorum" dedi.

Murat Ayneli, ayrıca bizleri buluşturup böyle güzel fotoğraf etkinliklerini düzenleyip bizleri davet ettiği için Aydın Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'a çok teşekkür ediyorum dedi.

İşte Şanlıurfalı Fotoğraf Sanatçısı Murat Ayneli'nin çektiği o kareler;

Fotoğraflar: Murat Ayneli


Edessa TV Haber Merkezi

18 Ara 2017 - 10:51 - Kültür & Sanat

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.