Bu okulda sanatsal ve sportif faaliyetler yapılıyor (videolu)

Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi, özel okulları aratmayan aktiviteleriyle eğitim çalışmalarına devam ediyor. Lisede yapılan sanat ve sportif faaliyetler öğrencilerden tam not aldı.

Bu okulda sanatsal ve sportif faaliyetler yapılıyor (videolu)
Bu okulda sanatsal ve sportif faaliyetler yapılıyor (videolu)
Haber albümü için resme tıklayın

Zeytin Dalı Kampüsü’nde yer alan 600 öğrencisi ve 200 kişilik de kız pansiyonu bulunan Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi, önemli çalışmalara imza atıyor.

46 öğretmenin görev yaptığı okulda akademik eğitimin yanı sıra sanatsal ve sportif faaliyetlere de ağırlık veriliyor.

Görsel Sanatlar, İngilizce Dil Sınıfı,Yazarlık Atölyesi ve çalışma salonlarının bulunduğu okulda her hafta söyleşi programı düzenleniyor.

Sosyal Bilimler Lisesi olmasına rağmen sanatsal çalışmalara da ağırlık veren lisede, öğrenciler hem eğitim görüyor hem de sanat öğreniyor. Fizik ve Biyoloji laboratuvarının yanı sıra büyük bir kütüphaneye de sahip olan Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi, 9 okulun katıldığı okullar arası münazara yarışmasında da ipi göğüsleyen okul oldu.

Okul Müdürü Ali Tutluoğlu’nun girişimleriyle bu tarz çalışmaların devam edeceği kaydedildi.


Edessa TV Haber Merkezi

14 May 2019 - 16:54 - Gündem

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.