ASM eksikliklerini gideren doktora plaket

www.edessatv.com

Maşuk 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezindeki katkılarından dolayı ASM doktoru Mehmet Aksu’ya Mahalle Muhtarı Veysi Demir, tarafından plaket takdim edildi.

Yaklaşık 10 ay önce Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi Maşuk Mahallesinde faaliyete başlayan ve bazı eksiklikleri bulunan Maşuk 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Dr. Mehmet Aksu’nun gayreti ile çözüldü.

Dr. Aksu’nun bakanlık ile yaptığı yazışmalar neticesinde Aile Sağlık Merkezinin sorunları bakanlığa iletildi. Bakanlık ile yapılan yazışmalardan sonra Maşuk 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezindeki sorunlar çözülerek vatandaşın daha rahat hizmet almasına olanak sağlandı.

Yaklaşık 4 bin hastası olan ASM doktoru Mehmet Aksu’ya eski ismi Maşuk olan Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir, tarafından plaket takdim edildi.

Yapılan çalışmalardan dolayı Dr. Aksu’ya teşekkür eden Muhtar Demir; “Doktorumuz bizim mahallemiz için çok kıymetli. Mahallemizin en büyük sorunu olan ASM eksikliği ile ilgili doktorumuz elini taşın altına koydu. ASM’nin tüm sıkıntılarını bertaraf etti. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Dr. Aksu, amacımız yaptığımız çalışmalar ile vatandaşların daha iyi hizmet almasına zemin hazırlamak. Bu nedenle kurulan ASM’nin bazı eksikleri vardı. Gerekli yerlere yaptığımız yazışmalarla bu sorun giderildi. Eemeği geçen herekse teşekkür ederim” dedi.

Edessa TV Haber Merkezi

16 Ağu 2017 - 14:48 - Sağlık

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.