Şanlıurfa'da hastalar, akülü araçla taşınıyor

www.edessatv.com

Şanlıurfa Eğitim ve araştırma hastanesinde, yaşlı, engelli ve yürümekte zorlanan hastalar için 4 adet akülü taşıma aracı alındı.

Şanlıurfa Eğitim ve araştırma hastanesi idari mali işler ile sağlık otelciliği müdürlüğü ortak koordinesinde Şanlıurfa’daki hiçbir hastanede olmayan akülü sistem tekerlekli sandalye hizmeti vatandaşın hizmetine sunuldu.

Şanlıurfa Eğitim ve araştırma hastanesi Başhekimi ve yöneticisi Uzm. Dr. Faruk GÜNAK, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada 110 bin metrekare alan ve 850 yatak kapasite gibi geniş bir alana sahip olan hastanemiz olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"idari mali işler ile sağlık otelciliği müdürlüğü ortak koordinesinde Şanlıurfa’daki hastanelerde olmayan yalnızca Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesine toplamda 4 adet akülü hasta taşıma aracı alındı. Bu araçlar danışma, acil servis ve yataklı servislerde hizmet vermektedir. Yaşlı ve yürümekte zorlanan hastalarımıza konforlu ve güvenli bir şekilde hizmet vermenin mutluluğu ile akülü hasta taşıma araçlarıyla hastalarımızın polikliniklere, yataklı servislere ve acil servise transferleri yapılmaktadır."

Şanlıurfa eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptığı çalışmalar ile Amaçlarının daha kaliteli hizmet vermek olduğunu belirten Hastane Başhekimi ve Yöneticisi Uz Dr. Faruk GÜNAK, "Hastalarımıza daha kaliteli ve uygun ortamlarda hizmet sunmayı görev bilinci içerisinde Başlatmış olduğumuz uygulama ile Yaşlı ve yürümekte zorlanan hastalarımıza daha hızlı muayene ve tedavi imkânı sağlamamış olacağız dedi.

Edessa TV Haber Merkezi

21 Ağu 2017 - 12:03 - Sağlık

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.