Şanlıurfa'da 'Sağlıkta Halka Farkındalık Yaratma' standı kuruldu

.

Şanlıurfa'da 'Sağlıkta Halka Farkındalık Yaratma' standı kuruldu
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da 'Sağlıkta Halka Farkındalık Yaratma' projesi kapsamında Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Toki Genel Müdürlüğü tarafından Maşuk TOKİ'de kurulan standta çok sayıda hastalık ile ilgili bilgiler verildi.

Bu sabah 9:30 ile 15:30 saatleri arasında Maçuk Toki Yasir Camii mevkiinde bilgilendirme standı kuruldu. Kurulan bilgilendirme standında; Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi, Çeküs, Kanser Birimi, Çevre Sağlığı, Toplum Sağlığı, KETEM, Bulaşıcı Hastalıklar, Ruh Sağlığı ve Tütün Denetim Birimlerinin katılımlarıyla, Maşuk TOKİ Yasir Camii mevkiin de, sabah 9:30 ile 15:30 saatleri arasında tarama, sağlıklı yaşam ve obezite araçları kurulmuş olup, Ağız Diş Taraması, Kanser Taraması, vücut analizi ve beslenme değerlendirilmesi, halka karbon monoksit ölçümü yapılarak, kuduz hastalığına karşı farkındalık, aşı ile önlenebilen hastalıklarda korunma ile ilgili halk bilgilendirildi.

Edessa TV Haber Merkezi

27 Eyl 2018 - 11:32 - Sağlık

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.