Sigorta prim borçları olanlar için uyarı!

.

Genel Sağlık Sigortası kapsamında olan vatandaşların borçlarına yapılanma geldi.

SGK Şanlıurfa İl Müdürü İsmail Ünlü, Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Ünlü, vatandaşların 30 Nisan 2018’e kadar sabit borçlarını ödemeleri gerektiğini bildirdi.

Özellikle gelir tescilini yapmış ama prime tabi olduğu halde prim borcunu ödememiş vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlandı.

1 Nisan 2017 öncesine ait gelir testi yaptığı halde prim borcu olan vatandaşlar 30 Nisan 2018’e kadar, sabitlediği borcunu 30 Nisan 2018’e kadar ödemesi gerekiyor.

SGK Şanlıurfa İl Müdürü İsmail Ünlü,vatandaşların 30 Nisan 2018’e kadar sadece sabit borçlarını ödemeleri için çağırıda bulundu.


Edessa TV Haber Merkezi

18 Nis 2018 - 10:16 - Sağlık

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.