TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Yetim TKDK Hibelerini Anlattı

TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim TKDK Hibelerini Anlattı

TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, Şanlıurfa MÜSİAD’ın davetlisi olarak, MÜSİAD Başkanı Mahmut Saatçi, SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, İŞKUR İl Müdürü Lezgin Özmen ve MÜSİAD üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıya katıldı.

MÜSİAD ev sahipliğinde Kurumların bir araya geldiği toplantıda; Dr. Yetim, Kurum olarak çok önemli sektörlerde yatırım yapılmasına öncülük etiklerini belirterek; IPARDII 5. Başvuru Çağrı İlanında, besicilik, süt üretimi, süt işleme, et işleme, kesimhane kurulumu, et parçalama, meyve sebze soğuk hava depoları, meyve sebze kurutma ve paketleme, fıstık, ceviz gibi sert kabuklu ürünlerin kurutulması ve paketlenmesi ile su ürünleri işleme sektörlerine %40-70 arası hibe verdiklerini söyledi.

Dr. Yetim yeni çağrıda desteklenen sektörlerin genişletildiğini ve başvuru koşullarının daha fazla yatırımcıya ulaşacak şekilde esnetildiğini ifade etti, girişimcileri IPARD hibelerinden yararlanmaya davet etti.

Edessa TV Haber Merkezi

17 Nis 2019 - 14:19 - Sağlık

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.