2022 Yaz Kur'an Kurslarının açılış programı gerçekleşti

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da 2022 yılı Yaz Kur’an Kurslarının başlaması nedeniyle Karaköprü İlçesi Fatma Koç Camisinde Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan’ın katılımıyla açılış gerçekleşti.

2022 Yaz Kur'an Kurslarının açılış programı gerçekleşti
2022 Yaz Kur'an Kurslarının açılış programı gerçekleşti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da 27 Haziran itibariyle yaz kuran kursları faaliyet gösteriyor.

Şanlıurfa’da da 3 binden fazla noktada yaz kuran kurslarında dini eğitim başladı.

Karaköprü Fatma Koç Camisinde Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, Karaköprü İlçe Müftüsü Mehmet Koç, Fatma Koç Camii İmamı Mehmet Hakan Demirci ve çok sayıda kuran kursu öğrencisi ile 2022 yaz kuran kurslarının açılışı gerçekleşti.

2022 yılı yaz kuran kurslarının açılış programında konuşma yapan Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, 9 hafta sürecek olan dini eğitimlerin hayırlara vesile olmasını diledi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.