Aday Canpolat’tan ŞUTSO ve Esnafı Ziyareti

Aday Canpolat’tan ŞUTSO ve Esnafı Ziyareti

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Başkan vekili Süleyman Aksu, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir ve Haliliye İlçe Teşkilatı ile beraber Emniyet caddesi esnafını ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ve Yönetim kurulunu ziyaret ederek istişare ettiler.

Canpolat Emniyet Caddesi esnafı ile bir araya gelerek ülke gündemindeki ekonomi ve işsizlik hakkında istişare ederek Haliliyede’ki Çözüm ve önerilerini sundu. Caddedeki esnaflar AK Partiye ve Canpolat’a Destek olacaklarını 31 Mart Yerel Seçimlerde her zaman partinin arkasında duracaklarını bildirdi.

Ak Aday Canpolat Yaptığı Açıklamada: “Bugün Emniyet Caddesindeki Esnafımızı Ziyaret Ettik.

Sağ olsunlar hem AK Partiye Teveccühleri hem bize olan teveccühleri çok yüksek, bizlerde inşallah onlara layık olmaya çalışacağız, esnafımıza hayırlı işler dileklerinde bulunduk bizde Urfa’ya sevdalıyız Haliliye ‘ye sevdalıyız bir aşkımız bir hedefimiz var inşallah daha güzel yarınlar için hep birlikte el ele çalışacağız durmayacağız durmak yok yola devam.” Dedi.

CANPOLAT ŞANLIURFA TİCARET SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Emniyet Caddesi Esnaf Gezisinden Sonraki durağı ise Şanlıurfa Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan İbrahim Halil Peltek Yaptığı Açıklamada: “Sayın Canpolat’ın bizleri ziyareti istişare etmemiz son derece önemli şehrin Urfa’nın geleceğini tayin etmek üzere önceki zamanlarda paylaştığımız ileriye yönelik projelerin programlarımızı yatırımlarımızı turizm yatırımlarımızı bizim yaptığımız çalıştaylarda geçmiş dönemlerde adaylığından öncede birlikte Urfa’ya nasıl bir katkıda bulunuruz nihai sonucunda ise belediye başkan adayı olarak bundan sonraki süreçlerde çok çok başarılı hizmetler edeceğine inancımız tamdır.” dedi

Canpolat ise “İlimizin İş Dünyamızın çeşitli konularını kendilerinden sohbet etme fırsatını bulduk, aynı zamanda da biz hazırlık projelerimiz ile ilgili olarak kendileri ile fikir teakubunda bulunuyoruz. Biriz beraberiz amacımız sevdamız Şanlıurfa Haliliye inşallah hep birlikte el ele ileriki günlerde daha ileri günlere götüreceğiz.” Dedi.

Haliliye İlçe Başkan Vekili Aksu: Ticaret sanayi odamızı ziyaret ettik Halil Peltek Başkanımızı yıllardan beri tanıdığımız Urfa için çalışan çok eskiden beri görüştüğümüz abimiz tabi bu ziyaretin amacı urfa’nın çözümüne mutlaka onalrın öncülüğü gerekiyor onlarla fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.