Akaryakıta gelen zamdan ne satıcı memnun ne alıcı

www.edessatv.com

Şanlıurfa’da daha önce litre fiyatı 5 lira 54 kuruş olan benzinin fiyatı 5 Lira 67 kuruştan satılmaya başlandı. Benzine gelen 13 kuruşluk zam, hem sürücüyü hem de akaryakıt satışını etkiledi. Hal böyle olunca vatandaş kontak kapatma aşamasına geldi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada "7-8 Kasım 2017 tarihlerinde motorinde fiyat değişikliği beklenmiyor. Benzin grubunda ise perşembe veya cuma gününden geçerli olmak üzere fiyat artışı beklenmektedir" denildi.

Yapılan bu açıklamanın ardından bugün itibariyle benzine 13 kuruşluk zam geldi. önce litre fiyatı 5.TL 54 kuruş olan benzinin fiyatı 5 TL 67 kuruş oldu.

Hal böyle olunca tepkilerde kaçınılmaz oldu. Sürücüler kontak kapatma aşamasında olduğunu ifade ederek yetkililerin konuyla ilgili çalışma yapması gerektiğini ifade etti.

Sürücüler kadar akaryakıta yapılan zama, yakıt satıcıları da tepkiliydi. Satıcılar zam nedeniyle yakıt satamadığını ifade ediyor.


10 Kas 2017 - 08:39 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.