Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen genç, çevreye zarar verdi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen genç, cinnet getirerek iş yerlerinin ve araçların camlarını kırdı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen genç, cinnet getirerek iş yerlerinin ve araçların camlarını kırdı. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Akli dengesi yerinde olmadığı ve devamlı sokaklarda gezdiği iddia edilen bir gencin cinnet getirerek birçok iş yerinin ve aracın camlarını kırdığı iddia edildi.

Camları kırılan özel bir dershanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde gencin, iş yerinin camlarına defalarca taş ile vurarak büyük hasar verdiği görüldü.

Gencin aynı gece birçok arabanın camını da kırdığı iddia edilirken, iş yeri sahipleri ve esnaf, hala gece yarılarına kadar tek başına gezen genç sebebiyle tedirgin olduklarını belirtti.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.