Arızalı bilgisayarlar onarılıp okullara gönderildi

.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki bir okulda öğrenciler tarafından onarılan bilgisayarlar, gerekli kontrollerin ardından ilçeye bağlı kırsal mahallerdeki okullara hibe ediliyor.

Resmi dairelerde kullanılmayan eski sistem bilgisayarlar Ceylanpınar ilçesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 11 ve 12’nci sınıfında okuyan öğrenciler tarafından her türlü bakım ve onarımdan geçtikten sonra ilçeye bağlı kırsal mahallelerde bulunan okullara hibe ediliyor. Okulun bilişim ve teknoloji öğrencilerinin özverili şekilde çalışarak hurdaya ayrılmış bilgisayarları kullanılabilir hale getirmesi nedeniyle büyük onur duyduklarını ifade eden okulun öğretmenlerinden bölüm şefi Abdulhalim Zengin, “Kamu ve özel iş yerlerinin atıl durumdaki bilgisayarlarını atölyemizde tamir edip kırsal mahallerde maddi imkanı olmayan öğrencilere dağıtıyoruz" diye konuştu.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.