ASKON Açıklama yaptı

.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Yeni Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesini değerlendirdi, “Yeni Hükümet Sistemi ile birlikte sistemi de yürütecek olan kabine açıklandı. Öncelikle hizmetlerinden dolayı eski bakanlarımıza teşekkür ediyor, yeni kabineye de başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Hükümet Sistemi ile birlikte vesayetçi zihniyet ve bürokratik devlet yapısının tarihin derin sayfalarına gömüleceğini belirten Şahin, “Yeni kabine liyakat ve ehliyet sahibi; sektörün içinden gelen, aileden siyaseti görmüş isimlerden oluşmuş. Bu isimlerin özellikle seçildiğini ve yeni hükümet sisteminin işleyişine uyum sağlayacaklarını düşünüyorum. Kendilerinden beklentilerimiz yüksek, özellikle yeni kabinenin ekonomi kurmaylarının, cari açık, enflasyon, istihdam, yüksek oran, kaynak bulma ve yüksek kur konularında ivedilikle hareket etmelerini bekliyoruz”

Şahin, “yeni sisteme geçmenin beraberinde getireceği bazı zorluklar da olacaktır. Geçiş ve uyum süreci gibi. Bu zorluklarla da uyumlu ekonomi yönetimi, güçlü hükümet, ekonomik - siyasi istikrar ve güven ortamı ile birlikte rahatlıkla aşılacaktır” dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.