Bakan Çelik, zor anlar yaşadı

Şanlıurfa'da vatandaşlara seslenmek üzere otobüsün üstüne çıkan Gıda Bakanı Faruk Çelik ile Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, otobüsün bir anda hareket etmesiyle zor anlar yaşadı.

Vatandaşlara seslenmek üzere Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, otobüsün üstünde zor anlar yaşadı.

OTOBÜS BİR ANDA HAREKET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlara seslenebilmesi için yerini alan otobüsün üstüne erken çağrılan Çelik, Kaynak ve Gül, otobüsün birden hareket edip hükumet konağının bahçesine girmek istemesiyle neye uğradığını şaşırdı.

AĞAÇ DALLARININ ARASINDA KALDILAR

Ağaç dallarına ve pankartlara takılan Bakan Çelik ile Başbakan Yardımcısı Kaynak ve Abdulhamit Gül, eğilerek engellerden kurtulmaya çalıştı. Pankart ve dallara çarpan Bakan Çelik, Kaynak ve Gül, şans eseri yara almadı. Otobüs yeniden geri geldiğinde tedbirli davranan Bakan Çelik, Başbakan Yardımcısı Kaynak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, eğilerek dalların ve pankartın altından geçti.


Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.