Başkan Adayı Baydilli, seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaştıkça çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli gündüz mahalle ve esnaf ziyaretlerinde, akşamları da ev toplantılarında vatandaşlarla buluşup çalışmalarını ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Başkan Adayı Baydilli, daha gelişmiş bir Karaköprü’yü oluşturmak için vatandaşlardan destek isterken, yapacakları projelerle Karaköprü’nün önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini anlatıyor.

Karaköprü ilçesine hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Adayı Baydilli yeni dönemde de seçilmesi halinde yapacakları projelerle Karaköprü’yü kalkındıracaklarını kaydetti.

Baydilli, “Bizim bugüne kadar tek hedefimiz vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için ilçemizi çok daha güzel bir kent yapmak için çalışmak oldu. Yaptığımız projeleri de hem ilçemizi kalkındırmak hem de vatandaşlarımızın, gençlerin ve çocukların kültürel, sosyal gelişimine katkıda bulunmayı düşünerek hazırladık. İnşallah 31 Mart’tan sonra yeniden Bismillah diyerek Karaköprü’ye ve vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli’ye vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları ile ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik ediyor.


Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.