Başkan Coşkun, Gaziantep’i örnek gösterdi

Edessa Tv Panorama Programı’nda konuşan Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, tablet bağışı projesinde komşu il Gaziantep’i örnek gösterdi. Coşkun, “Gaziantep’te yapılan bağış projesinin Şanlıurfa’da da yapılması gerekir” dedi.

Başkan Coşkun, Gaziantep’i örnek gösterdi
Haber albümü için resme tıklayın

Ömer Ağ’ın hazırlayıp sunduğu Panorama Programı’na konuk olan Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tablet dağıtımını değerlendirdi. Tablet dağıtımının önemli olduğunu vurgulayan Coşkun, dağıtılan tablet sayısının yetersiz olduğunu kaydetti.

Başkan Coşkun, Gaziantep’i örnek göstererek Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde tablet toplama kampanyası başlatıldığını kaydederek, Şanlıurfa’nın da buna benzer bir projeyi hayata geçirmesi gerektiğini ifade etti.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.