Başkan Karaatlı 'Gizli Zam' iddialarına sert çıkıştı!

Şanlıurfa’da ekmeğe yönelik gizli zam haberleri ardından Edessa TV mikrofonlarına konuşan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı iddiaları sert bir dille eleştirdi.

Başkan Karaatlı 'Gizli Zam' iddialarına sert çıkıştı!
Haber albümü için resme tıklayın

Son günlerde ekmeğe yönelik gizli zam söylentileri ve haberlerinin ardından Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı Edessa TV canlı yayınında bir dizi açıklamalarda bulundu.

.

Oda Başkanı Karaatlı üretim sürecinde kullanılan tüm ürünlerin fiyatlarının arttığını buna rağmen ekmeğe zam yapılmadığını vurguladı.

İthal buğday ile kurulacak değirmen olarak adlandırılan küçük ölçekli un fabrikaları olduğuna değinen Karaatlı, ‘Hizmetin en alasını veren benim fırıncı esnafım’ dedi.

Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.