Başkan Özyavuz il yönetim kurulu toplantısında konuştu

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl başkanı İsmail Yavuz mevsimlik tarım işçileri'nin dönüş yolunda yaşadığı sorunları dile getirdi.

Başkan Özyavuz il yönetim kurulu toplantısında konuştu
Haber albümü için resme tıklayın

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Ülke genelinde tarım işçileri ve mevsimlik tarım işçilerinin çocukları okullara gidemiyor. Marabalık yevmiyecilik Şanlıurfa'nın artık adeta kaderi olmuş durumda. Şayet bizler çocuklarında kaderi işçi olmasını istemiyorsak bir an evvel soruna çözüm bulmalıyız. Nüfus müdürlüğünde dönüş zamanı olan mevsimlik tarım işçileri çocuklarının yeni kayıt sorunu büyük bir sorun teşkil ediyor. Sorunun vahameti olarak çocuklar okula gidemiyor zaten bir okulların yetersizliği bir sınıfta 50 60 çocuğun aynı anda ders görmeleri ayrı bir sorun dururken dönüşte okul bulamayan mevsimlik işçi çocuklar okula gidemiyor. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak ilk seçimde milletimizin teveccühü ile iktidara geldiğimizde hemşerilerimizin kendi şehirlerinde kalması yönünde acil adımlar atacağız hemşerilerimiz kendi şehirlerinde istihdam edeceğiz. Genel başkanımız Sn. Fatih Erbakan Bey'in sözü ile milli görüş sözü veriyoruz ehliyetli ve liyakatli bireyler ile sadece ve sadece milletimize hizmet edeceğiz.


Edessa TV Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.