Başkan Kırıkçı, Siverek'te teşkilatla buluştu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Siverek İlçesini ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Başkan Kırıkçı, parti teşkilatıyla birlikte 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

AK Parti İl Başkan Abdurrahman Kırıkçı ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Siverek’i ziyaret etti. Başkan Kırıkçı ve yönetimi Siverek İlçe Teşkilatını, Siverek Kaymakamlığını, Siverek Belediye Başkanlığını, Sivil Toplum Kuruluşlarını, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

“2023 HEDEFLERİNE EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”

Başkan Kırıkçı Siverek ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Siverek İlçemizde teşkilatımızla, vatandaşlarımızla, esnafımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Teşkilatlarımızla birlikte birbirimize daha yakın, kol kola, omuz omuza 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Sizler Siverek’te bizler ise Urfa’nın tamamında Cumhurbaşkanımızın destekçisi olarak yürümeye devam edeceğiz. Siverek hem yüz ölçüsü bakımından hem de nüfus açısından yaklaşık 170 mahallesi 669 yerleşim alanıyla Urfa’nın en büyük ilçesi konumunda. Dolayısıyla birçok ilin nüfusundan ve yüzölçümünden daha büyük bir ilçe. Köy sayısı da birçok ilden çok daha fazla bu nedenle böyle bir ilçede bir taraftan Belediyelerimiz hizmetlerine devam ederken öte taraftan da bizlerin özellikle teşkilatların sahayı yoğun bir şekilde kontrol etmesi gerekmekte. Siverek ilçemiz için gece gündüz demeden Ana Kadememizle, Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla, İlçe teşkilatımızla el ele bir arada 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğimize inancım tam. Tüm teşkilat üyelerimize hem sıcak karşılamalarından hem de hassasiyetlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BİHA

18 Eyl 2021 - 19:01 Şanliurfa/ Şanliurfa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.